СИМЕОНЕ ОДБЕЛЕЖА 10 ГОДИНИ НА КЛУПАТА НА АТЛЕТИКО, ПРЕТХОДНО СМЕНИ 37 ТРЕНЕРИ ЗА 16 ГОДИНИ