МИ СЕ НАСОЛЗИЈА ОЧИТЕ КОГА ВИДОВ ДЕКА ДЕЦАТА СО ДИЈАБЕТЕС ЧЕКААТ СЕНЗОРИ, ПА РЕШИВ ДА НАПРАВАМ КОНЦЕРТ ЗА НИВ, КАЖА МУЗИЧАРОТ ЕРХАН ШУКРИ