Дилан Дог

Таг
3Вести

АВТОРИТЕ НА „ДИЛАН ДОГ“ ДВА ЧАСА ГИ СПОДЕЛУВАА СВОИТЕ ИСКУСТВА СО МЛАДИТЕ УЧЕСНИЦИ НА ФЕСТИВАЛОТ ЏИФОНИ

НАД 500 УЧЕНИЦИ ЌЕ УЧЕСТВУВААТ НА 10. ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ ЗА ДЕЦА ЏИФОНИ, ГОСТУВААТ И ЕДНИ ОД АВТОРИТЕ НА „ДИЛАН ДОГ“

ДИЛАН ДОГ ЌЕ ДОБИЕ СЕРИЈА СО ДЕСЕТ ЕПИЗОДИ