СО ИЗЛОЖБАТА „МОНОДИОПТРИЈА“ НА ДИОГЕН ХАЏИ-КОСТА МИЛЕВСКИ НАЈАВЕН 25. ФЕСТИВАЛ НА МОНОДРАМА ВО БИТОЛА