НАЦОСКИ Е РЕДОК ДАР ВО ОВА ВРЕМЕ – ОДЛИЧНИ КРИТИКИ ЗА КОНЦЕРТОТ ВО ЧЕСТ НА 30 ГОДИНИ ДИПЛОМАТИЈА ПОМЕЃУ МАКЕДОНИЈА И ИТАЛИЈА