Диран Тавитјан

Таг
2Вести

ЧЕТИРИ ГОДИНИ НЕМАВ ПЕЕНО ПО ОПЕРАЦИЈАТА НА МОЗОКОТ, НАРОДНАТА ПЕСНА ОД МАЛЕШЕВСКИОТ КРАЈ МЕ ВРАТИ ВО СТУДИО, ВЕЛИ ПЕЈАЧКАТА АНГЕЛА ЗДРАВКОВСКА

ЧЕСТ МИ Е ШТО СИМФОНИСКИОТ ОРКЕСТАР НА ВИЕТНАМ ИЗВЕДЕ МОЕ ДЕЛО, А ДИРИГИРАШЕ МАЕСТРО ЛЕ ФИ ФИ, ВЕЛИ ДИРАН ТАВИТЈАН