диригент

Таг
4Вести

ФИЛХАРМОНИЈАТА СО КОНЦЕРТ „СЕВЕР И ЈУГ“ И РУСКИОТ ПИЈАНИСТ СУДБИН

ВЕЧЕР СО МОЦАРТОВИОТ РЕКВИЕМ И ФИЛХАРМОНИЈАТА

ПИЈАНО ЅВЕЗДАТА ВАЛЕНТИНА ЛИСИЦА ВЕЧЕРВА СО ФИЛХАРМОНИЈАТА