Диселдорф

Таг
2Вести

ДИСЕЛДОРФ ГО ОТКАЖА КОНЦЕРТОТ НА ЕД ШИРАН ЗА ДА СПАСИ СТОТИНА ДРВЈА

ГОСТИТЕ ВО ГЕРМАНСКИ ХОТЕЛ ЌЕ МОЖАТ ДА ГИ КАЧАТ АВТОМОБИЛИТЕ ДО НИВНАТА СОБА