Дисциплина кичме

Таг
2Вести

„ДИСЦИПЛИНА КИЧМЕ“ ГО ОТКАЖА НАСТАПОТ НА Д ФЕСТИВАЛ

ПЕЈАЧКАТА НА „ДИСЦИПЛИНА КИЧМЕ“ ПОЧИНА САМО ДЕН ОТКАКО БЕШЕ ОБЈАВЕНО ДЕКА ЌЕ НАСТАПАТ НА Д ФЕСТИВАЛ