диви животни

Таг
2Вести

ФРАНЦИЈА ГО ЗАБРАНУВА КОРИСТЕЊЕТО НА ДИВИ ЖИВОТНИ ВО ЦИРКУСИ И ВОДЕНИ ПАРКОВИ

„ЗЛАТНА ДВОЈКА“ ПОБЕДИ НА СВЕТСКИОТ ФОТОИЗБОР ЗА ДИВИ ЖИВОТНИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)