дизел

Таг
2Вести

АМСТЕРДАМ ДО 2030 ГОДИНА ЌЕ СТАНЕ ГРАД БЕЗ БЕНЗИНСКИ И ДИЗЕЛ ВОЗИЛА

„ТОЈОТА“ ВЕЌЕ НЕМА ДА ПРОДАВА ДИЗЕЛ АВТОМОБИЛИ ВО ЕВРОПА