ДЛУМ

Таг
24Вести

ИЗЛОЖБА НА МАКЕДОНСКИ УМЕТНИЦИ ВО РАМКИТЕ НА МОДЕН ВИКЕНД ВЕЧЕРВА ВО СКОПЈЕ

НОВИТЕ ЧЛЕНОВИ НА ДЛУМ ЌЕ СЕ ПРЕТСТАВАТ НА ИЗЛОЖБАТА „НОВИ ЕНЕРГИИ“

ВРЕНЦОСКА, ЈАНКОВСКА, ПЕЦОВ, ТАНЕВ, ТАНЕВСКА И РИСТОВСКА ГИ ДОБИЈА НАГРАДИТЕ НА ДЛУМ

ГОДИШНАТА ИЗЛОЖБА НА ДЛУМ НА 1 НОЕМВРИ ВО МАЛА СТАНИЦА

ДЕСЕТМИНА МЛАДИ АВТОРИ ДЕЛ ОД ИЗЛОЖБАТА „ЦРТАЈ НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК“

ДЛУМ ЈА ОТВОРА ИЗЛОЖБАТА „СОВРЕМЕНА СКУЛПТУРА“ СО ДЕЛА ОД 19 АВТОРИ

ДЛУМ ГО ОТВОРА СЕДМОТО ИЗДАНИЕ НА ИЗЛОЖБАТА „ПОМЕСТЕНИ ГРАНИЦИ“, УЧЕСТВУВААТ 22 АВТОРИ

40 УМЕТНИЦИ СО 55 ДЕЛА ВО МАЛ ФОРМАТ НА ВЕЧЕРАШНАТА ИЗЛОЖБА НА ДЛУМ

55 АВТОРИ НА ГОДИШНАТА ИЗЛОЖБА НА ДРУШТВОТО НА ЛИКОВНИ УМЕТНИЦИ, НАЈАВЕН И ПРОТЕСТ НА ДЛУМ