ГИ ЗАБОРАВАМ ТЕКСТОВИТЕ, НО НЕМАМ ДЕМЕНЦИЈА И СЕ БОРАМ ПРОТИВ ГЛУПОСТА, РЕЧЕ ЈОСИПА ЛИСАЦ ВО СКОПЈЕ