дојка

Таг
2Вести

СОМНЕЖ МЕ МАЧИ ПРЕД СЕКОЈ ПРЕГЛЕД ПО ОПЕРАЦИЈАТА ОД РАК НА ДОЈКА, НО НЕ ГУБАМ НАДЕЖ, ВЕЛИ ВОДИТЕЛКАТА ЛИЛА СТОЈАНОВСКА