ДЕЈВИД АТЕНБОРО НАПОЛНИ 95 ГОДИНИ И НАТАМУ НЕУМОРНО СНИМА, ПАТУВА И ГИ ОТКРИВА ЧУДАТА НА ПРИРОДАТА