долг

Таг
2Вести

БАРСЕЛОНА ОТКРИ ДЕКА ИМА ДОЛГ ОД 1,35 МИЛИЈАРДИ ЕВРА

ФИРМАТА ЗА ГИТАРИ ГИБСОН ПОД ЗАШТИТА ОД БАНКРОТ