Дом на градежници

Таг
2Вести

ДОМ НА ГРАДЕЖНИЦИ ВО СКОПЈЕ УКРАСЕН СО МУРАЛ ИНСПИРИРАН ОД ХОЛАНДСКИОТ СЛИКАР КАРЕЛ АПЕЛ

НА ПОКРИВОТ НА ДОМ НА ГРАДЕЖНИЦИ СЕ ОДРЖА ПРВИОТ МААЛСКИ КОНЦЕРТ ВО ПОЛИЦИСКИ ЧАС