ПРИТВОР ЗА ТРОЈЦА ПРАТЕНИЦИ ВРАТАРИ, ТРОЈЦА ШТО БИЛЕ ВОДИЧИ НИЗ СОБРАНИЕТО СО ДОМАШЕН ПРИТВОР