ЕВРОПСКИТЕ ЛИДЕРИ ЌЕ ПИЈАТ ВРВНИ ВИНА НА „ТИКВЕШ“ И „ДОМЕН ЛЕПОВО“ НА САМИТОТ ВО СОФИЈА