Доналд Садерленд

Таг
2Вести

ЌЕ СЕ СНИМА ПЕТТИ ФИЛМ ОД СЕРИЈАЛОТ „ИГРИТЕ НА ГЛАДНИТЕ“

ДОНАЛД САДЕРЛЕНД ДОБИ ПОЧЕСЕН ОСКАР И ИМ СЕ ЗАБЛАГОДАРИ НА СИТЕ ЛИКОВИ ШТО ГИ ИГРАЛ