Донатела Версаче

Таг
2Вести

ДОНАТЕЛА ВЕРСАЧЕ СЕ ИНСПИРИРАШЕ ЗА НОВАТА КОЛЕКЦИЈА ОД КИТ ФЛИНТ

„ВЕРСАЧЕ“ ГО ИСФРЛА КРЗНОТО ОД СВОИТЕ КОЛЕКЦИИ