ДОЊЕЦК И ЛУГАНСК – ИНДУСТРИСКИ ЦЕНТРИ НАСЕЛЕНИ СО РУСКИ РАБОТНИЦИ ПО ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА