НЕ ЗНАЕВ ДЕКА „КРЕНБЕРИС“ МУ ПОСВЕТИЛЕ ПЕСНА НА СИН МИ, КАЖА ТАТКОТО НА ЖРТВА НА БОМБАШКИ НАПАД