дождовни шуми

Таг
2Вести

ПРОНАЈДЕНИ ДОКАЗИ ДЕКА АНТАРКТИК ВО ДАЛЕЧНО МИНАТО БИЛ ПРЕКРИЕН СО ДОЖДОВНА ШУМА

УНИШТУВАЊЕТО НА АМАЗОНСКИТЕ ДОЖДОВНИ ШУМИ Е НАЈГОЛЕМО ОД 2008