Драги Иванов

Таг
2Вести

ПЕСНАТА „КЕНЗО ТАНГЕ“ Е РЕВОЛТ КОН ГРАДЕЖНОТО СИЛУВАЊЕ НА СКОПЈЕ, ВЕЛИ ДРАГАН ИВАНОВ-ДРАГИ

23-ГОДИШНИОТ ДРАГИ ИВАНОВ РАБОТИ ВО ЛОС АНЏЕЛЕС ЗА ПРОДУЦЕНТОТ НА ЕМИНЕМ И НИКИ МИНАЖ