Дражен Жериќ-Жера

Таг
2Вести

„ЦРВЕНА ЈАБУКА“ СО КОНЦЕРТ ВО ОХРИД НА 9 АВГУСТ

„САКАЈТЕ СЕ, ЉУБЕТЕ СЕ И ЧУВАЈТЕ МИ ГИ БИТОЛА И МАКЕДОНИЈА“, РЕЧЕ ЖЕРА ОД „ЦРВЕНА ЈАБУКА“