дрес код

Таг
2Вести

ЕЛИЗАБЕТА ВТОРА СЕ ЗАБАВУВА СО МОДАТА И КРЕИРАШЕ ЦЕЛ КРАЛСКИ СТИЛ НА ОБЛЕКУВАЊЕ

СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ВО ТОКИО ВЕЌЕ НЕМА ДА МОРА ДА ИМААТ ЦРНА КОСА