дроги

Таг
5Вести

ВО ШПАНСКИ ПЕШТЕРИ ПРОНАЈДЕНИ ДОКАЗИ ЗА КОРИСТЕЊЕ ХАЛУЦИНОГЕНИ ДРОГИ ПРЕД 3.000 ГОДИНИ

ВО КАНАДА ЌЕ СЕ ДЕКРИМИНАЛИЗИРААТ ТЕШКИТЕ ДРОГИ ВО ТРИГОДИШЕН ЕКСПЕРИМЕНТ

КОРИСТЕЊЕТО НА КАНАБИСОТ СЕ ЗГОЛЕМИЛО СО ЛЕГАЛИЗАЦИЈАТА И КОВИД ПАНДЕМИЈАТА, ВЕЛАТ ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ

ВО ПАНДЕМИЈАТА СЕ НАМАЛИЛА УПОТРЕБАТА НА МДМА ВО ЕВРОПА, ДРУГИТЕ ДРОГИ СЕ ВО ПОРАСТ

ШТЕТНО НИВО НА ДРОГИ ПРОНАЈДЕНО ВО РЕКАТА ШТО ПОМИНУВА НИЗ ФЕСТИВАЛОТ ГЛАСТОНБЕРИ