Дубаи

Таг
34Вести

НАЈЧИСТИОТ МРАЗ НА СВЕТОТ ПАТУВА НАД 16.000 КИЛОМЕТРИ ЗА ДА СЕ ПИЈАТ КОКТЕЛИ ВО ДУБАИ

АРХИТЕКТУРАТА Е НОВ ТРЕНД ВО АВТОИНДУСТРИЈАТА – „МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ“ ЌЕ ГРАДИ ОБЛАКОДЕР ВО ДУБАИ

ВО МУЗЕЈОТ НА ИДНИНАТА ВО ДУБАИ ИЗЛОЖЕН ШЕСТМЕТАРСКИ ПЕСОЧЕН ЅИД НАПРАВЕН СО 3-Д ПЕЧАТЕЊЕ

ПАВИЛЈОН НАПРАВЕН ОД ШЕЌЕРНА ТРСКА СЕ ПРИКАЖА НА НЕДЕЛАТА НА ДИЗАЈН ВО ДУБАИ

ДУБАИ ПЛАНИРА ДА ГИ ПРОШИРИ СВОИТЕ ДВА АЕРОДРОМА И ДА ГИ НАПРАВИ НАЈГОЛЕМИ НА СВЕТОТ

„БУГАТИ“ ГО ПРЕТСТАВИ ДИЗАЈНОТ НА СВОЈАТА ПРВА СТАНБЕНА ЗГРАДА

ФИЛИПИНСКИ УМЕТНИК СОЗДАВА ГОЛЕМИ ПРИВРЕМЕНИ ЦРТЕЖИ НА ПЛАЖИТЕ НА ДУБАИ

ВО ДУБАИ ЌЕ СЕ ГРАДИ ПРВАТА 3-Д ОТПЕЧАТЕНА ЏАМИЈА НА СВЕТОТ

БИЈОНСЕ ОДРЖА ПРИВАТЕН КОНЦЕРТ ВО ДУБАИ ЗА 24 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ДУБАИ ГО ОТВОРИ МУЗЕЈОТ НА ИДНИНАТА, ОПИШАН КАКО НАЈУБАВАТА ЗГРАДА НА СВЕТОТ