СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ПАПАТА ФРАЊО НЕМА ДА СЕ НАЛУТИ ЗА ФИЛМОТ, ВЕЛИ РЕЖИСЕРОТ НА „ДВАЈЦАТА ПАПИ“