Движење за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво Сине!“

Таг
4Вести

ИЗЛЕЗЕ НОВА ЕДИЦИЈА БАЈКИ ЗА ДЕЦА ОД ДВИЖЕЊЕТО ЗА ПОДДРШКА НА КРЕАТИВНОСТ ИВО ЛАУРЕНЧИЌ

316 АВТОРИ СО 442 БАЈКИ СЕ ПРИЈАВИЈА НА КОНКУРСОТ НА „БРАВО СИНЕ!“, НАЈДОБРИТЕ 4 ЌЕ СЕ ИЗБЕРАТ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА

52 НАРОДНИ ПРИКАЗНИ ДОБИЈА СОВРЕМЕНА АДАПТАЦИЈА ВО „БАЈКИ ОД МАКЕДОНИЈА ЗА ЦЕЛА ГОДИНА“

СЕКОЈА НЕДЕЛА ПО ЕДНА БАЈКА ОД МАКЕДОНИЈА НА „БРАВО СИНЕ“, ДВИЖЕЊЕТО ВО СПОМЕН НА ИВО ЛАУРЕНЧИЌ