КИНЕСКА ТЕЛЕВИЗИЈА ЈА ЦЕНЗУРИРАШЕ ЕВРОВИЗИЈА, ПА ДОБИ ЗАБРАНА ЗА ПРЕНЕСУВАЊЕ