едиција

Таг
3Вести

АЛЕКСАНДАР ПРОКОПИЕВ ВКЛУЧЕН ВО УГЛЕДНА ФРАНЦУСКА ЕДИЦИЈА ЗА ИСТОРИЈАТА НА ЕВРОПСКАТА КНИЖЕВНОСТ

СЕКОЈА НЕДЕЛА ПО ЕДНА БАЈКА ОД МАКЕДОНИЈА НА „БРАВО СИНЕ“, ДВИЖЕЊЕТО ВО СПОМЕН НА ИВО ЛАУРЕНЧИЌ

ИЗДАВАЧОТ „ТЕМПЛУМ“ ПОСВЕТИ ЕДИЦИЈА НА ОГНЕН ЧЕМЕРСКИ