40 ПОЗНАТИ ЖЕНИ НА НАСЛОВНАТА СТРАНИЦА НА „ВОГ“ ЗА ПРОШТАЛНОТО ИЗДАНИЕ НА УРЕДНИКОТ ЕДВАРД ЕНИНФУЛ