НАСТАПУВААТ НА СИТЕ КОНТИНЕНТИ И ПРЕД ИЛЈАДНИЦИ ЛУЃЕ – МАКЕДОНСКАТА ТРАНС СЦЕНА ИМА МУЗИЧАРИ СО СВЕТСКА КАРИЕРА