Егзит

Таг
12Вести

„ФАНК ШУИ“ ЌЕ НАСТАПИ НА ФЕСТИВАЛОТ ЕГЗИТ

ВЕЧЕРВА ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА „СТРУМИЧКИ ЕГЗИТ“ СО ЏОН ЊУМАН И БУРАК ЈЕТЕР КАКО ГЛАВНИ ЅВЕЗДИ

ЏОН ЊУМАН, БУРАК ЈЕТЕР И КОНСТРАКТА ЌЕ НАСТАПАТ НА 7 СЕПТЕМВРИ НА ЕГЗИТ ВО СТРУМИЦА

„БДМ“, ДИНА ЈАШАРИ, МАТЕЈ ФОЛЦ И ЈАНГ ДИДИ ЌЕ БИДАТ МАКЕДОНСКИТЕ ПРЕТСТАВНИЦИ НА ЕГЗИТ

„ПРОДИЏИ“ ЌЕ НАСТАПИ НА ЕГЗИТ НА СВОЕТО ВРАЌАЊЕ НА ФЕСТИВАЛСКАТА СЦЕНА

ИЛЈАДНИЦИ ПОСЕТИТЕЛИ СЕ ЗАБАВУВАА НА СТРУМИЧКАТА ВЕРЗИЈА НА ЕГЗИТ

ДЕ ЛУКА, ОРХАН И СЕНИДА ЌЕ НАСТАПАТ НА ЕГЗИТ ВО СТРУМИЦА НА 7 СЕПТЕМВРИ

НОВИ САД НАЈАВИ ДЕКА ЕГЗИТ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ОВА ЛЕТО

ЕВРОПСКИТЕ МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛИ ГО ГЛЕДААТ СПАСОТ НА СЕЗОНАТА ВО ЗАБРЗАНОТО ВАКЦИНИРАЊЕ ПРОТИВ КОВИД-19

„ЕГЗИТ“ СЕПАК НЕМА ДА СЕ ОДРЖИ ОВАА ГОДИНА