„ВИА ДИНАРИКА“ НА СЕРГЕЈ ГЕОРГИЕВ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА НА ОТВОРАЊЕТО НА ЕХО ФЕСТИВАЛОТ НА ПЛАНИНСКИ ФИЛМ