2,5 МИЛИОНИ БОЛИВАРИ ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА – ХИПЕРИНФЛАЦИЈАТА ВО ВЕНЕЦУЕЛА НИЗ ФОТОГРАФИИ