екосистем

Таг
2Вести

СПАСЕНИ ОД ИСТРЕБУВАЊЕ, БИЗОНИТЕ СЕ ВРАТИЈА ВО РОМАНСКИТЕ ПЛАНИНИ ПО 200 ГОДИНИ

САМО 3% ОД СВЕТСКИТЕ ЕКОСИСТЕМИ СЕ СЀ УШТЕ НЕДОПРЕНИ ОД ЧОВЕКОТ, ВЕЛИ НОВО ИСТРАЖУВАЊЕ