„АВАЛОН“ ЈА ЗАОКРУЖУВА ПРОСЛАВАТА НА 30. РОДЕНДЕН СО „ПСИХОМОДО ПОП“, „ПАРТИБРЕЈКЕРС“ И ТРИБЈУТ БЕНД НА „ЕКВ“