Елејн Томпсон-Хера

Таг
2Вести

ОЛИМПИСКАТА ШАМПИОНКА ТОМПСОН-ХЕРА НА ПЕТ СТОТИНКИ ДО СВЕТСКИОТ РЕКОРД НА 100 МЕТРИ

ЕЛЕЈН ТОМПСОН-ХЕРА ОСТАНУВА КРАЛИЦАТА НА СПРИНТОТ, ГО ОДБРАНИ И ЗЛАТОТО НА 200 МЕТРИ