електричен мотоцикл

Таг
2Вести

ПРВИОТ ДРВЕН ЕЛЕКТРИЧЕН МОТОЦИКЛ ОДИ ВО ПРОИЗВОДСТВО, ЌЕ ЧИНИ 60.000 ЕВРА

„ХАРЛИ-ДЕЈВИДСОН“ ГО ПОКАЖА СВОЈОТ ПРВ ЕЛЕКТРИЧЕН МОТОЦИКЛ