електричен велосипед

Таг
2Вести

„ЏИП“ ГО НАЈАВИ НАЈМОЌНИОТ ЕЛЕКТРИЧЕН ВЕЛОСИПЕД ДОСЕГА

КВАЛИТЕТ ПРЕД ЦЕНА – ХОЛАНЃАНИТЕ ЛАНИ ПОТРОШИЛЕ 1,2 МИЛИЈАРДИ ЕВРА НА ВЕЛОСИПЕДИ