ОСЛО САКА ДА СТАНЕ ПРВИОТ ГЛАВЕН ГРАД ВО ЕВРОПА СО ЦЕЛОСНО ЕЛЕКТРИЧЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ