електрични возила

Таг
5Вести

ПРВПАТ ДОСЕГА, НОРВЕЖАНИТЕ КУПИЛЕ ПОВЕЌЕ ЕЛЕКТРИЧНИ ОД СТАНДАРДНИ КОЛИ

„ДАЈМЛЕР“ ВЛОЖУВА 20 МИЛИЈАРДИ ЕВРА ВО БАТЕРИИ ЗА СИТЕ „МЕРЦЕДЕСИ“ ДА БИДАТ ЕЛЕКТРИЧНИ ДО 2022

„ФОРД“ ВЛОЖУВА 11 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ВО ЕЛЕКТРИЧНИ АВТОМОБИЛИ

ЕВРОКОМЕСАРКАТА БУЛЦ ГО НАПОЛНИ ЕЛЕКТРИЧНОТО ВОЗИЛО НА СТАНИЦАТА КАЈ ХОТЕЛ „ПАРК“