електронска музика

Таг
19Вести

ПРВАТА ШКОЛА ЗА ДИЏЕИ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ВО СКОПЈЕ

„ПРОДИЏИ“ ЌЕ НАСТАПИ НА ЕГЗИТ НА СВОЕТО ВРАЌАЊЕ НА ФЕСТИВАЛСКАТА СЦЕНА

ДЕСОНАНЦ СЕ ВРАЌА СО ОНЛАЈН ИЗДАНИЕ И НАСТАПИ НА ДОМАШНИ МУЗИЧАРИ

ДЕЈВИД ГЕТА СИ ГИ ПРОДАДЕ ПЕСНИТЕ ЗА 100 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

МАСКИРАНОТО ЕЛЕКТРО-ДУО „ДАФТ ПАНК“ СЕ РАЗДЕЛИ ПО 28 ГОДИНИ

РАДОВИШ ПО ПЕТТИ ПАТ ДОМАЌИН НА ФЕСТИВАЛОТ НА ЕЛЕКТРОНСКА МУЗИКА „ПРОЕКТ КАЛАБАЛАК“

„СКОПЈЕ КОЛИНГ“ Ѝ СЕ ВРАЌА НА ЕЛЕКТРОНСКАТА МУЗИКА

ИЛОН МАСК ВЛЕЗЕ И ВО СВЕТОТ НА ЕЛЕКТРОНСКАТА МУЗИКА

ПРВИОТ МУЗЕЈ НА ЕЛЕКТРОНСКАТА МУЗИКА ВО ЕВРОПА СЕ ОТВОРА ВО ФРАНКФУРТ