СЕ ВРАЌАМ НА СЦЕНАТА, СЕДУМ ГОДИНИ НЕ ПЕЕВ ОД ТАГА, ВЕЛИ ПЕЈАЧКАТА ЕЛЕНА РИСТЕСКА