МАЈКА МИ ЕСМА МЕ ЗГРИЖИ НА 17 ГОДИНИ И МЕ НАУЧИ ДА ПОДЕЛАМ АКО ИМАМ ПОВЕЌЕ, ВЕЛИ ПЕЈАЧКАТА ЕЛЕОНОРА БОНИ КОЈА ГО ОСНОВА ЗДРУЖЕНИТО „ЕСМА“ ВО БЕЛГИЈА