Елеонора Венинова

Таг
3Вести

КРАТКИОТ ФИЛМ „ПРОШЕТКА“ НА ЕЛЕОНОРА ВЕНИНОВА ЌЕ ИМА СВЕТСКА ПРЕМИЕРА НА ФЕСТИВАЛОТ ВО ЛЕУВЕН

ПЕТ МЕСЕЦИ ПО СВЕТСКАТА ПРЕМИЕРА, „ПРЕЕКСПОНИРАНО“ НА ВЕНИНОВА СЕ ПРИКАЖА И ПРЕД ДОМАШНАТА ПУБЛИКА

„ПРЕЕКСПОНИРАНО“ НА ВЕНИНОВА ВО ГЛАВНАТА СЕЛЕКЦИЈА НА ФИЛМСКИОТ ФЕСТИВАЛ ВО КАТАНИЈА