КРАЛСКА ВЕНЧАВКА НА БРИТАНСКАТА ПЕЈАЧКА ЕЛИ ГУЛДИНГ, ВЕНЧАНИЦАТА СЕ ПРАВЕЛА 24 ДЕНА